Paardenaanbod

Bent u op zoek naar een talentvol dressuurpaard? En kunt u hulp gebruiken bij het selectieproces?

Door onze jarenlange ervaring in de sport weten wij als geen ander waar een toekomstige dressuurtopper aan moet voldoen en hebben wij al veel mensen geholpen bij het vinden van hun sportpaard.

Wellicht spelen bij u momenteel de volgende vragen:

  • Waar vind ik een geschikt dressuurpaard passend bij mijn voorkeuren?
  • Hoe weet ik zeker dat ik het juiste paard aankoop?
  • Hoe schat ik de waarde in van het dressuurpaard?
  • Hoe ben ik verzekerd van een goede gezondheid bij het paard?

Ons aanbod

Van den Heuvel Dressage staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige jonge dressuurpaarden en hechten veel waarde aan een gezonde ontwikkeling en welzijn. Onze paarden krijgen de kans om in de beste omstandigheden op zowel onze accommodatie als op wedstrijd onder goede begeleiding de vaardigheden te ontwikkelen voor de hogere dressuursport.

Wij hebben doorlopend op onze accommodatie tien tot veertien jonge en doorgereden dressuurpaarden staan voor het hogere segment. Zij zijn veelal tussen de drie tot zeven jaar oud en staan bij ons voor langere tijd voor een goede opleiding.

Passend bij uw voorkeuren

De zoektocht naar een geschikt dressuurpaard voor de gevorderde sport begint bij het in kaart brengen van uw wensen en voorkeuren. Dit kunnen bijvoorbeeld leeftijd, afstammeling, geleverde sportprestaties, geslacht en eventuele fokdoeleinden zijn. Hierna begint het selectieproces. Door middel van fotografie- en videobeelden kunnen wij u alvast een eerste indruk laten zien van ons aanbod waarvan wij denken dat het bij u past.

Wij streven naar een perfecte match tussen u en uw paard en mochten wij het juiste paard niet bij ons op stal hebben, dan gaan wij samen met u op zoek binnen ons internationale netwerk.

Contact

Roy van den Heuvel
Eigenaar – Ruiter
+31(0)6 46281885

Hoe gaan we te werk?

Vanaf het eerste contactmoment ondersteunen wij u actief in uw zoektocht naar een geschikt dressuurpaard. Om er zeker van te zijn dat uw investering het volledig waard is, zullen wij de volgende stappen doorlopen:

Oriënterend gesprek

Alvorens de zoektocht brengen wij uw wensen en voorkeuren qua karakter en exterieur en uw sportieve doelen in kaart.

Voorstel

Wanneer wij een paard in eigendom hebben waarvan wij denken dat deze bij u past, stellen we het paard aan u voor middels fotografie- en videobeelden. Daarnaast sturen wij u een uitgebreide omschrijving mee over het paard.

Paard uitproberen

Wanneer u interesse hebt in ons aanbod, nodigen wij u van harte uit om het paard op onze accommodatie in Berlicum te komen uitproberen. Mochten wij na de afspraak zien dat een ander paard binnen ons netwerk beter bij u past, zullen wij u deze voorleggen.

Veterinaire keuring

Al onze paarden worden gekeurd voordat ze bij ons arriveren op locatie. Uiteraard laten we voor het keuringsrapport een klinische keuring plaatsvinden door een erkende gecertificeerde dierenarts. Een röntgenologische keuring behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Proefperiode

Wanneer u graag wilt ervaren hoe het paard zich langere tijd onder het zadel gedraagt, kunt u meerdere keren komen rijden op onze accommodatie. Zo kunnen jullie als combinatie aan elkaar gewend raken en kunnen wij u indien gewenst hierin begeleiden.

Papierwerk

Wanneer zowel wij als u ervan overtuigt zijn dat het een goede match betreft, zullen we samen met u het paspoort en stamboekpapieren doornemen.

Transport

In overleg zullen we het transport vaststellen over hoe uw paard op locatie zal arriveren.

Genieten

Wij wensen u veel succes en het genieten kan beginnen!

Dorothee Schneider

“Mijn sponsoren Gabriele Kippert en Eva Marian Mann kochten de merrie Karlijn (v. Govenor) bij Roy. Ik ben blij dat ik deze merrie nu verder mag opleiden in de dressuursport. Het is een fantastische merrie om mee te werken.”

This post is also available in: Engels