Opleiden dressuurpaarden

Wilt u uw dressuurpaard laten opleiden tot een hoger niveau? En wilt u als combinatie grote successen behalen in de sport?

Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden van dressuurpaarden en hebben al tientallen paarden afgericht tot Grand Prix niveau. Wellicht spelen bij u momenteel de volgende vragen:

  • Ik heb niet de ervaring om mijn paard naar een hoger niveau te rijden. Wat nu?
  • De huidige ruiter vormt geen match met mijn paard. Wat kan ik hieraan doen?
  • Ik vind het fijn om eigenaar te zijn van een dressuurpaard, maar wil zelf niet rijden. Wie kan ik dit laten doen?
  • Mijn paard vindt het moeilijk om de hogere oefeningen aan te leren. Wat nu?
  • Hoeveel potentie heeft mijn paard? Ik wil graag mijn paard de kans geven bij een professional.

Opleiding

Aan ervaring binnen het Van den Heuvel Dressage team is geen gebrek. Eigenaar Roy heeft door de jaren heen meerdere paarden afgericht tot op Grand Prix niveau en partner Bianca Koenen heeft onder andere paarden uitgebracht in de Lichte Tour. Het welzijn van uw paard staat tijdens de opleiding bij Van den Heuvel Dressage altijd op nummer één.

Wij vinden het tijdens de opleiding belangrijk om paarden de tijd te geven die ze nodig hebben. We focussen ons hierbij op de basis: het rechtgericht zijn, het tempo, de aanleuning en licht contact. Vanuit deze basis werken we verder richting de zwaardere oefeningen.

Ieder paard is anders en benodigd een persoonlijke aanpak. Tijdens de eerste trainingen kunnen we al vrij snel een inschatting geven van hoe het traject zal gaan verlopen. U zult als eigenaar regelmatig updates en video’s ontvangen over de vorderingen.

Stalmanagement

Professionele stalmanagement en het welzijn van de paarden staat bij ons hoog in het vaandel. Naast de medewerkers van Van den Heuvel Dressage hebben wij door de jaren heen een sterk team om ons heen verzameld van vakkundige hoefsmeden, dierenartsen en voerexperts om aan niets te ontbreken. Wij weten als geen ander dat het uit handen geven van de training en verzorging van uw paard een grote stap kan zijn. Kom daarom gerust een keer kennismaken en ervaar voor uzelf of het goed voelt.

Afspraak maken

Wilt u graag een keer kennismaken? Neem gerust contact met ons op. We laten u graag onze accommodatie zien en vertellen u onder het genot van een kop koffie meer over onze visie omtrent het opleiden van dressuurpaarden.

Contact

Roy van den Heuvel
Eigenaar – Ruiter
+31(0)6 46281885

Familie Verkuijlen

“Wij waren op zoek naar de juiste persoon om een paard van ons te begeleiden in bepaalde zwaardere oefeningen. Roy heeft een scherp oog voor de verkoop en we zijn dankbaar voor onze fijne samenwerking.”

This post is also available in: Engels