Home

Van den Heuvel Dressage is gevestigd in de prachtige bosrijke omgeving van het Noord-Brabantse Uden. Onze accommodatie is nagenoeg direct aan de snelweg gelegen en biedt plaats aan 20 dressuurpaarden. Hier hebben wij naast de weilanden en paddocks de beschikking over een binnenbak met de afmetingen van 20 x 70 meter, een ruime longeercirkel en een mooie stapmolen.

Wij zijn een ambitieuze dressuur-, handels-, en africhtingstal en zijn reeds enkele jaren actief binnen de dressuurwereld. Wij hebben continu een breed aanbod van zeer getalenteerde dressuurpaarden in training, welke op verschillende niveaus zijn afgericht.

Roy van den Heuvel heeft internationale werkervaring op het gebied van het trainen en africhten van dressuurpaarden op een hoger niveau. Dankzij het internationale werkgebied zijn er reeds interessante contacten op gedaan binnen onze branche. Dit resulteert regelmatig in de aan- en verkoop van top dressuurpaarden waardoor er altijd een divers aanbod aanwezig is.

Sofie van Vugt neemt naast de training van de paarden ook de verzorging en het management voor haar rekening. Daarnaast heeft ze verschillende paarden opgeleid tot nationaal niveau, ze is actief als jurylid en Orun gediplomeerd.
Naast het trainen van de paarden heeft Sofie ruimschoots ervaring op het gebied van lesgeven en begeleiden van combinaties op verschillende niveaus.

Wanneer u op zoek bent naar een goed dressuurpaard helpt Van den Heuvel Dressage u graag verder bij uw zoektocht naar een passend paard. U bent dan bij Van den Heuvel Dressage aan het juiste adres.


 

 

 

 

 

 

 

Nu ook vindbaar op   : van den heuvel dressage op Facebook